top of page

WIE ZIJN WIJ?

WIE?
WAAROM?

Wij zijn Tom en Eveline, een team zowel in ons professioneel als privé leven, ouders van twee zonen en wonen in Hever nabij Mechelen.

Schrijnwerkerij heb ik met paplepel meegekregen doordat het al 7 generaties doorgegeven werd en glas heeft me sinds jong al geïntrigeerd zo is

Glazenmakerij Genty ontstaan.

Eveline heeft een natuurlijk gevoel voor kleuren, materialen en afwerking. 

Al snel hebben we gemerkt dat dit een geweldige combinatie is en zijn we ons gaan specialiseren in het restaureren van oud schrijnwerk, dubbel glas in bestaande ramen en nieuw schrijnwerk naar oud model.

We zijn beiden gepassioneerd door oude huizen en het behoud ervan. Zowel ons klimaat als de levensstandaard vraagt om aanpassingen aan deze huizen, omdat het schrijnwerk het gezicht en uitstraling zijn van elk huis, zijn we ervan overtuigd dat dit één van de belangrijkste schakels is in het conserveren van deze bouwkundige schatten.

We streven ernaar het beste compromis te vinden tussen toen en vandaag, door goede materiaal en kleurkeuzes. Wanneer de werken zijn uitgevoerd en je bijna niet ziet dat we geweest zijn, zijn we in ons opzet geslaagd.

jc_200830_WijVerven_102 1.jpg
bottom of page